Det pædagogiske personale

På Møllegården har vi valgt at sammensætte personalegruppen tværfagligt, og ud fra den enkeltes kvalifikationer.
Det pædagogiske personale er sammensat på følgende måde:

1 pædagog/leder
4 pædagoger
1 pædagogisk medarbejder/PGU`er
1 pædagogisk medarbejder/bankuddannet
1 pædagogisk medarbejder/tømmer
1 pædagogisk medarbejder/musiker
1 pædagogmedhjælper

Peter Svendsen

Jeg er bosat i Brønderslev, uddannet pædagog fra Aalborg Seminarium, og daglig leder af Møllegården.

Ud over det ledende administrative arbejde, deltager jeg fast i møder i Møllegårdens bestyrelse. I det daglige arbejde med brugerne, beskæftiger jeg mest med ridning, glasværksted, bygge/renovere, og nyder specielt de udendørs aktiviteter på Møllegården. Jeg tager gerne en rolle som tovholder, når vi arrangere ture og ferier med vores brugere.

Susanne Dahl Jensen 

Jeg bor på et nedlagt landbrug i Øster Brønderslev, sammen med Morten og vores to drenge, Mads og Emil.

Jeg er uddannet pædagog i 2004, men har de sidste mange år arbejdet indenfor det pædagogiske område. Jeg har været ansat på Møllegården siden 1. oktober 2005. Her er jeg ofte at finde på de kreative værksteder, så som billedkunst. Endvidere laver jeg også en del kontorarbejde. I min fritid er jeg ofte i vores lokale idrætsforening. Her følger jeg vores drenge i deres aktive fritidsliv og giver tit en hjælpende hånd. Endvidere deltager jeg ofte i forskellige kreative kurser.

Lene Ruberg Trudslev

Jeg hedder Lene Ruberg Trudslev. Er uddannet socialpædagog fra Aalborg soc. pæd. sim. i 1990.
Har altid arbejdet indenfor specialområdet.
Er gift, har en datter og ikke mindst 2 dejlige børnebørn.
Jeg startede her på Møllegården 15/9 - 2008 og blev fast ansat 1/1 - 2009.
Jeg varetager sammen med de unge kantine- funktionen på Møllegården.

Tina Jensen

Jeg hedder Tina Jensen, bor i Brønderslev, gift med Thomas og sammen har vi 2 børn, Mille og Sebastian.
Jeg er uddannnet fra Hjørring Seminarium i 2000 - og har siden da arbejdet som hjemmevejleder/pædagog i bofællesskaberne i Brønderslev - først i Knudsgade og derefter på Brandur alle`5, da bofællesskabet flyttede dertil i 2004.
Jeg vil sammen med de unge mennesker bl.a. være at finde på de kreative værksteder i huset.
Min fritid bruger jeg også på mange forskellige kreative sysler, og er glad for at deltage i kreative kurser. Jeg deltager ofte og gerne i mini børns aktive liv i sportsverdenen - er også selv aktiv i sportslivet, hvor jeg bl.a. cykler mm. Er også glad for at være i naturen og gå ture med vores hund.

Philip Vestergaard Jensen

Lidt Info om Philip kommer senere.:-)

Claus Olsen

Jeg er gift med Jeanette, som jeg har to piger sammen med, og vi er bosat i Aså.
Jeg er oprindelig uddannet købmand, og arbejdede i butik i næsten 10 år før jeg skiftede branche.
Efter at havde været lidt omkring med forskellige job, som bla. post, tankpasser og vikar i forskellige børnehaver - og en fast stilling i en børnehave i Dronninglund - endte det med jeg tog en PGU – uddannelse. I den forbindelse fik jeg kontakt til Møllegården, via et praktikophold i Møllehuset. Jeg blev ansat på Møllegården 1-10-2004.
De hold, jeg har på Møllegården, er IT – musik – havehold. I store træk er det mine ”hovedhold”, men jeg har også haft andre udehold, og været med til at lave musical m.m. I min fritid spiller jeg musik, løber og hygger med familien.

Jonna Mølgaard Mechlenburg

Jeg er bosat i Voerså, og er gift med Poul Erik og har 3 børn, der alle er flyttet hjemmefra.
Jeg er oprindelig bankuddannet, men har været på Møllegården næsten fra opstarten. Her finder man mig gerne på udeholdene blandt dyrene, i køkkenet, på glasværkstedet eller på kontoret.
I min fritid nyder jeg udelivet, og mine islandske heste.

Tage Skovly Christensen

Jeg er gift og har 1 barn. Jeg er uddannet tømrer og glarmester.
Arbejder mest med de unge omkring vedligeholdelse, renovering og ombygning af gården. Derudover har jeg træ/metal værksted, hvor vi f.eks. laver småting, som fuglehuse, fuglekasser, spil,  m.m. Vi hjælper også de andre hold med at samle og montere.

Per R. Møller

Jeg er bosat i Brønderslev, gift med Laila, som jeg sammen med har 2 gæve voksne drenge.
Oprindeligt er jeg uddannet tømrer og gulvmontør. Efter en del år i håndværkerbarnchen var jeg 20 år musikhandler, heraf de senest 15 i Musikcentret i Aalborg, hvorfra mange sikkert kender mig - ligesom fra mine snart 35 år som medlem i orkestret HOOP.
Fritiden bruger jeg til lystfiskeri i de omkringliggende åer, en køretur på motorcykel samt selvfølgelig en del musik og sang, bl.a. i mit lille hjemmestudie.
På Møllegården arbejder jeg tæt sammen med Claus og de unge mennesker på Pedel-/IT-/musik og udeholdet - hvor vi skal holde pænt orden rundt omkring i og på gården, lave andre udeaktiviteter, og så selvfølgelig spille en masse god musik.

Bonnie Hyttel Larsen

Jeg bor i Jerslev sammen med kæresten Rene.
På Møllegården fungere jeg som en ekstra hånd på nogle af aktivitetsholdene, bla. på rideholdet, madholdet og keramikholdet.Tillige har jeg andre praktiske ansvarsområder, som jeg skal passe.

I min fritid går jeg til vandaerobic, cykler og hygger med hjemlige sysler.